inesbrandao_arquitectura

inesbrandao_arquitectura

inesbrandao_arquitectura
inesbrandao_arquitectura
Número incorreto. Por favor verifique o indicativo do país, da cidade ou número de telefone.
Ao clicar 'Enviar' eu confirmo que li os Política de privacidade e aceitei que a minha informação seja processada para responder a um pedido.
Nota: Poderá anular o seu consentimento enviando email para privacy@homify.com com efeito futuro.
Enviado!
Este profissional irá responder-lhe brevemente!

Barn House

Recovering a building with 50 years – half housing, half barn.

The aim is to maintain existing memories from a space that, once, was the stage to such varied experiences – rural stories mixed with stories of young people from a controversial time. In the presence of such a special place, as the barn, is chosen to protect it and elect it as the protagonist of the new home of a young growing family. A single new element is inserted in this space, almost like a furniture piece, that idea is accentuated by its own materiality – painted OSB. With a very small budget (the other goal),  it is essential to create a compact element, bringing together all the new functions – kitchen, toilets, storage and staircase. This furniture is fundamental in the compartmentalization of the social area of the ground floor, dividing the space between entrance area, living room, dining area and kitchen. The top floor, which served in other times, for drying grain, is overlooking the social area and works as a retreat space and working area.

Dimensões totais
208 m² (Área)

Admin-Area